Tappaako tekoäly spämmäämisen ja kylmäkontaktoinnin? Onko tässä seuraava The Next Big Thing? Esittelyssä suomalainen Inbot Ambassador

AI, Blockchain, Inbot Ambassador, InShare, InToken, Tekoäly -

Tappaako tekoäly spämmäämisen ja kylmäkontaktoinnin? Onko tässä seuraava The Next Big Thing? Esittelyssä suomalainen Inbot Ambassador

Inbot Ambassador on tekoälyä hyödyntävä lämpimiin introihin (suositteluihin) perustuva yhteisö ja alusta. Inbotin visiona on kitkeä pois B2B-myynnin ärsyttävimmät asiat eli kaikenlainen spämmääminen ja kylmäkontaktointi. Inbotin rakentama suosittelu alusta yhdistää nerokkaasti luotettavat asiantuntijat ja osaajat verkostoineen sekä uusimman tekoälytekniikan ja lohkoketjuteknologian hyödyntämisen lähettiläiden palkitsemisessa.

Tulviiko sähköpostiisi yhteydenottoja joka sortin palveluntarjoajilta? Tuleeko myyntipuheluita häiritsevän paljon? Oletko miettinyt, että sinun yrityksesi yhteydenotot hukkuvat samanlaiseen kylmäkontaktien massaan?

Erilaiset tietokoneohjelmat ovat tehneet sähköpostista ja sosiaalisen median kanavista loppumattoman spämmäävien bottien temmellyskentän, jossa koneellisesti tuotetut, kasvottomat viestit sinkoilevat ympäriinsä ja kilpailevat huomiosta – eivätkä vahvista luotettavaa kuvaa lähettävästä yrityksestä.

Potentiaalien asiakkaiden tavoittamiseen toimii edelleen parhaiten tuttu, luotettava suosittelija. Tämän puolesta puhuvat myös useat tutkimustulokset. Tähän tarpeeseen Inbot Ambassador on syntynyt.

Mikä on Inbot Ambassador?

Inbot Ambassador on tekoälypohjainen alusta luotettavia suositteluja (introja) varten. Ensinnäkin se on yhteisö, jossa on jäseninä vapaaehtoisia oman alansa asiantuntijoita ja osaajia kaikkialta ympäri maailmaa. Siihen kuuluu tällä hetkellä yli 50 000 jäsentä kaikilta tärkeiltä liiketoiminnan alueilta 161 eri maasta.

Yhteisön jäsenten verkostot muodostavat People Graph -nimisen tekoälypohjaisen (AI) järjestelmän. Alustalta löytyy tällä hetkellä yli 7 miljoonaa olemassa olevaa kontaktia eri alojen asiantuntijoista ja johtajista. 

People Graph tekoälyalustaa on kehitetty vuodesta 2014 lähtien ja siihen on käytetty rahaa yli 3M€. People Graph käy läpi ja analysoi miljoonia metatietoja, jotta se löytää lähettiläisistään parhaiten sopivan henkilön ja suosittelijan alustalla introja etsiville yrityksille (vendoreille).

Yritykset palkitsevat onnistuneista ja aidoista introista suosittelun tehnyttä lähettilästä InToken kryptovaluutalla. Lähettiläs saa itse päättää, haluaako hän suositella yritystä kontaktilleen. Mikäli kontaktoitava henkilö suostuu yrityksen (vendorin) yhteydenottoon, suosittelun tehnyt lähettiläs ansaitsee InToken -kryptovaluuttaa riippumatta siitä, johtaako yhteydenotto sopimukseen. Ja yritys saa lämpimän suosittelun haluamaansa asiakkaaseen.

Tekoälyä hyödyntävä Inbot Ambassador tulee onnistuessaan mullistamaan markkinoinnin kentän myönteisellä tavalla. Se herättää eloon suositusten antamisen ja asiakkaiden tavoittamisen lämpimällä tavalla B2B-kaupassa. 

Inbot Ambassadorin hyöty yrityksille

Inbot Ambassador on uudenlainen tapa lähestyä asiakkaita – ei kalseiden kylmäsoittojen tai spämmikampanjoiden kautta vaan tutun, luotettavan henkilön kautta. Se on suositteluverkosto, joka hyödyntää tekoälyä löytääkseen yritykselle sopivia lähettiläitä, joka voivat suositella yritystäsi tuntemalleen potentiaaleille asiakkaille. Kansainvälisen verkoston jäsenet auttavat yritystäsi luomaan luotettavan suhteen asiakkaaseen, juuri tarkoitukseen sopivan suosittelijan avulla.

Inbot Ambassador
Harvard Business Reviewin mukaan 84 % kaikista B2B-sopimuksista käynnistyy suosituksista. Inbot Ambassador auttaa käynnistämään neuvottelut luottamuksesta. Siksi sen myyjien konversio on jopa 50 %.

INBOT FAQ

 (Poimittu Intoken Suomi Telegram ryhmästä)

K: Mikä on token?

V: Token on valuutta. Sen arvo määrittyy yhteisön ja yrityksen kasvun sekä sijoittajien odotusarvojen mukaan.

K: Mikä on InScore?
V: InScore on henkilökohtainen osinkokerroin. Eli jokaisen InScore riippuu omasta aktiivisuudesta yhteisössä: Onnistuneiden introjen myötä InScore kasvaa, jos tekee huolimattomia spämmi-introja niin InScore laskee. InScoren maksimi on 200%, minimi 0% Eli jos se laskee nollaan niin ei saa osinkoja vaikka olisi InShareja. Näin pystymme kannustamaan laatuun ja luottamukseen kaikessa toiminnassamme.

K: Mikä on InShare?
V: InShare on arvopaperi, vähän kuin oma louhinta-laitteesi, joka maksaa osinkoja tokeneissa kuukausittain. Yksi InShare maksaa 5 x InScoren verran osinkoja, eli maksimi-InScorella, joka on 200% saa 1000 InTokenia kuukaudessa.

K: voinko ostaa InShareja?
V: Valitettavasti niitä ei voi ostaa vaan ne pitää ansaita. Voit saada niitä joko kilpailuista tai tekemällä introja.

K: Miksi tokenit, miksi eurot eivät käy?
V: Näin vältämme turhaa byrokratiaa: valuuttatilejä, maksuviiveitä, tilinsiirtokuluja yms. Lisäksi kehittyvissä maissa kaikilla ei edes ole pankkitilejä. Eli mahdollistamme tehokkaan ja yksinkertaisen maksuliikenteen.

K: Miksi annatte tokeneita ilmaiseksi?
V: Nykymaailmassa mikään ei kasva itsestään, vaan aina täytyy tehdä markkinointia että tarina tulee ulos. Jotkut projektit, joilla on jo valmiiksi paljon rahaa saattaa käyttää satoja tuhansia PR:ään, ja saavat isosti lehtijuttuja ja haastatteluja YouTubessa ja TV:ssä. Toiset tekevät markkinointia muissa kanavissa. Sitten on ne, jotka tekee referral-ohjelmat ja motivoi yhteisöä osallistumaan. Me kuulumme tähän kategoriaan.

K: Kuinka monta tokenia osinkoa yksi InShare tuottaa kuukaudessa?
A: 5 x InScore per kk. InScore maksimi on 200% InScorella tulee 1000 tokenia per kk perustasolla. Tämän päälle tulee itse platformin liikevaihdosta tulevat osingot, jotka riippuu suoraan introvolyymista.

K: Miksi teitte oman tokenin, ettekä käytä esim. bitcoinia?
V: Meidän token on tehty sitä varten, että yritykset voivat helposti luoda referral palkkion introista asiakkaille. Tämän takia kysynnän tokenille muodostaa yritykset. Saajapuolena on yhteisö, joka heitä auttaa. Tokenisoimalla tämän yhteisön pystymme tarjoamaan "instant gratification" tyylisiä palkkioita, joita euroilla tai bitcoineilla ei pysty mitenkään tarjoamaan. Ihmiset ovat nykyään hyvin lyhytjänteisiä, joten tämä instant gratification on melkein välttämätöntä, jos haluaa menestyä. Lisäksi omassa tokenissa on liiketoiminnan ja yhteisön kasvun myötä iso mahdollisuus arvonnousuun, jolloin introajat saavat vielä paremman korvauksen työstään. Euroilla ja bitcoinilla tämä ei olisi mahdollista.

K: Mikä tarve teillä on kasvattaa yhteisöä näin suureksi?
V: Mitä isommaksi yhteisö kasvaa, sitä kiinnostavammalta se näyttää yrityksille jotka haluaa refejä ja introja. Tällä hetkellä suurin osa B2B yrityksistä hankkii asiakkaat kylmillä soitoilla ja kylmillä sähköposteilla, eli spammilla. Se ei enää toimi kovin hyvin, ja kaikki etsivät uusia tapoja saada asiakas kiinni. Tänä päivänä ylivoimaisesti paras tapa saada tapaaminen on intro. Sen takia 84% kaikista diileistä B2B puolella lähtee liikkeelle introlla. Ongelma on siinä, ettei kenelläkään ole miljoonaa tuttua joka puolella maailmaa avuliaasti tarjoilemassa introja. Meillä on.

K: Minkä arvoinen token on nyt?
V: Token on nyt arvoltaan 0.01€, lisäksi private salessa ja pre-ICOssa on bonustokenit. Miettikää mikä arvo tokenilla on silloin kun platformin vaihto on 8-numeroinen eli 10M+ ja mikä silloin kun se on 100M+.

K: Miten voin osallistua private-saleen?
V: Lähetä pm @alasaarela niin saat wallettin kentän, jossa voit tehdä varauksesi.

K: Onko private salessa minimiä?
V: Ei ole, jokainen päättää itse.

K: Mikä on teidän osaamistaso tekoälypuolella?
"V: Meidän tekoälykehityksen vetäjä on väitellyt tohtoriksi deep learning ja black box modeling aiheista, ja ollut aiemmin Intelin tekoälyhankkeissa arkkitehtina.
Toinen pääarkkitehdeistamme on väitellyt tohtoriksi ohjelmistoarkkitehtuureista, ollut aiemmin Nokia Maps/Here platformin pääarkkitehtina, ja on yksi maailman johtavia asiantuntijoita Elastic Search hakuteknologiassa.
Mikko puhuu kansainvälisissä konferensseissa tunneälykkäistä algoritmeista."

K: Milloin ICO on?
V: Meillä on nyt private sale käynnissä. Pre-ICO alkaa maaliskuun puolivälissä ja sen jälkeen on ICO.

K: Onko meidän mahdollista siirtää tokeneita pörssiin ennen kuin kaupanteko käynnistyy?
V: Mietimme juuri mallia, että vapautamme tokenit suoraan pörssiin, niin ei tule minkään näköistä dippiä.

K: Paljonko luulette keräävänne rahaa icossa?
V: Meidän hard cap on 38M euroa. Se on iso ja kunnianhimoinen, mutta kannattaa muistaa että firmat ostavat siitä hyvän siivun. Onnistuessaan se myös varmistaa meille listauksen isoimpiin krypto-pörsseihin joihin pääsee alle prosentti tokeneista.

K: Mihin pörsseihin aiotte listautua?
V: Meillä on hyvät suhteet moniin pörsseihin, ja monet niistä ovat jo luvanneet alustavasti listata. Tällä hetkellä mietimme, että ei kannata mennä ehkä liian moneen, vaan keskittyä pariin todella hyvään niin saadaan sinne volyymit. NDA:iden takia emme voi tässä vaiheessa kertoa nimiä.

Keitä Inbot Ambassadorin taustalla vaikuttaa?

Inbot Ambassadorin toimitusjohtaja on suomalainen Mikko Alasaarela. Yhteisön perustajatiimissä on kokeneita johtajia, kehittäjiä ja tutkijoita eri puolilta maailmaa. 

Tekoälykehityksen vetäjä on väitellyt tohtoriksi deep learning ja black box modeling aiheista, ja ollut aiemmin Intelin tekoälyhankkeissa arkkitehtina. Toinen pääarkkitehdeistä on väitellyt tohtoriksi ohjelmistoarkkitehtuureista, ollut aiemmin Nokia Maps/Here platformin pääarkkitehtina, ja on yksi maailman johtavia asiantuntijoita Elastic Search hakuteknologiassa. Toimitusjohtaja Mikko puhuu kansainvälisissä konferensseissa tunneälykkäistä algoritmeista.

Lue lisää perustajista ja  tiimistä  InToken Whitepaper -dokumentin sivulla 31 tai Intoken & InShare slideshown sivulla 14. 

-----------------------------------------------------------------------

LIITY MUKAAN JA OTA ILMAISET INTOKENIT TALTEEN - AIRDROP 

Inbot jakaa tällä hetkellä 10 ilmaista Intokenia joka päivä 31.3.2018 saakka Saat ilmaiset InTokenit talteen kun rekisteröidyt nyt mukaan.

Kuinka saat airdropit:
—---------------------
1. Rekisteröidy Ambassador Walletiin (lompakko)
Täältä: https://inbot.io/join/rk7BX-RUf

2. Lisää Telegram-käyttäjänimesi lompakon siniseen laatikkoon.

3. Liity Telegram-ryhmään.

Airdropit alkavat 24 tunnin sisällä yllämainitusta rekisteröinnistä. 

Inbot Ambassador

Sijoittaminen InTokeniin ja disclaimer

Itse olen alustasta ja Inbotin visiosta hyvin vaikuttunut. Koko järjestelmä on taidokkaasti rakennettu ja tiimi on projektin onnistumisen kannalta huippuluokkaa. 

Muutaman viikon yritystä ja materiaaleja tutkiessani sekä toimitusjohtajaa haastattelemalla olen itse päättänyt sijoittaa pienen summan nyt käynnissä olevan Private Salen aikana. Mikäli alusta toimii, yhteisö kasvaa ja yritykset alkavat käyttämään alustaa on hyvin suuri todennäköisyys, että InTokeneiden arvo tulevaisuudessa kasvaa. 

Private Sale on käytännössä rahoituskierros jonka aikana merkitään ja ostetaan InTokeneita. Private Sale on ensimmäinen ja suljettu kierros. Sen aikana sijoittajat saavat +40% bonuksen InTokeneiden määrään. Private Saleen pääsevät mukaan vain aikaisessa vaiheessa liittyneet yhteisön jäsenet. Private Salen merkintöjä tehdään parhaillaan Inbot walletissa.

Mikäli haluat merkitä Intokeneita Private Salessa rekisteröidy mukaan tästä: https://inbot.io/join/rk7BX-RUf Tämän jälkeen liity InToken Telegram ryhmään ja laita yksityisviestiä toimitusjohtaja Mikko Alasaarelalle ja pyydä häntä aktivoimaan Sinulle merkitsemislomake wallettiin.

Private Salen jälkeen seuraa vielä PRE-ICO jolloin InToken bonus on +30% ja PRE-ICON jälkeen varsinainen ICO. Näissä vaiheissa bonukset pienenevät tai putoavat pois.

Kun liityt mukaan referral linkkini kautta https://inbot.io/join/rk7BX-RUf Saamme molemmat +10% bonuksen InTokeneiden määrään varsinaisessa ICO:ssa. Lisäksi kun kutsut tarpeeksi uusia jäseniä mukaan siitä palkitaan vielä erikseen käynnissä olevien kilpailujen ja niiden sääntöjen mukaan. Kilpailut ja säännöt löytyvät InToken Telegram ryhmästä. Saat oman referral linkin kun rekisteröidyt mukaan. Linkin löydät lompakostasi (Inbot wallet).

Sijoittaminen sisältää aina riskejä ja on aina riski, että voit menettää koko sijoituksesi. Mikäli teet sijoituksen, teet sen omalla vastuullasi. Oheinen kirjoitus on tehty avaamaan asioita ja toivottavasti se auttaa kasvattamaan yhteisöämme. Omalla aktiivisella osallistumisella on suurin arvo projektin eteenpäin viemiseksi.

Materiaalit

InToken Whitepaper

Intoken & InShare slideshown 

 

Tilaa B2B DIGITALIN blogi sähköpostiisi. Kirjoitamme pääasiassa Shopify verkkokaupoista, hakukoneoptimoinnista, sähköisestä markkinoinnista ja sen mittaamisesta. Lisäksi teemme esittelyitä ja arvosteluita meitä kiinnostavista yrityksistä ja työkaluista.

Jere Virtanen B2B DIGITAL

Kirjoittaja Jere Virtanen on B2B DIGITALIN toimitusjohtaja ja perustaja. Jere on intohimoinen Shopify verkkokauppojen kehittäjä ja B2B markkinoinnin ammattilainen. Harrastuksina Jerellä on yrittäminen ja kaikenlainen hikiliikunta, myös golfbägi odottaa jo kentälle pääsyä.


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua