Vuokrajohtaja kehittämään yrityksesi verkkokauppaa ja markkinointia

Kehitysjohtaja, vuokrajohtaja, vuokramarkkinointipäällikkö, Vuokrapäällikkö -

Vuokrajohtaja kehittämään yrityksesi verkkokauppaa ja markkinointia

Vuokrajohtaja, vuokramarkkinointipäällikkö, kehitysjohtajaliiketoimintajohtaja, sähköisen liiketoiminnan konsultti; tässä muutamia titteleitä, joita minulle on annettu viime vuosien aikana. 

Yritykset hakevat usein kasvua kehittämällä sähköistä liiketoimintaansa. Jotta kehitystyö lähtee yrityksessä liikkeelle tulisi yrityksen huomata kehitystä vaativat asiat itse tai pyytää kehitysehdotuksia suoraan asiakkailtaan. Huomasin muutama vuosi sitten, että yrityksistä harvoin löytyy tällaista kehitystyönosaajaa palkkalistoiltaan. Osaajalla tarkoitan sellaista henkilöä, joka pystyy näkemään kehittämistä vaativat asiat ja huolellisen suunnittelun jälkeen viemään kehitystyön maaliin asti valmiiksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän huomattuani aloitin oman osaamiseni tuotteistamisen, joka muotoutui käytännössä siihen, että aloin myymään omaa osaamista yritysten käyttöön.

Ajan saatossa olen epäonnistunut paljon. Epäonnistumiset ovat tehneet minusta sen osaajan, joka tänä päivänä olen. Epäonnistumiset ovat onnekseni jääneet suurimmaksi osaksi historiaan ja onnistumiset ovat tulleet tilalle. Tänä päivänä vuokraan osaamistani yrityksille. Yhteistyö lähtee yleensä liikkeelle verkkokaupan tai vastaavan palvelun suunnittelulla ja rakentamisella. Verkkokaupan julkaisun jälkeen jään yritykseen "töihin" vuokrajohtajana, jonka vastuulla on saada rakennettu verkkokauppa kasvamaan ja takomaan tuloksia. Olen erikoistunut B2B verkkokauppojen rakentamiseen sekä B2B markkinointiin.

Mikäli uskot, että voisin olla yrityksellesi hyödyksi laita viestiä niin katsotaan miten voisin teitä auttaa. Ohessa lyhyt video, jossa esittelen itseäni ja omaa osaamistani.Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua